• BANNER--

Nyheter

Møt de fire stjernene til Secure Company

I prosessen med moderne medisinsk nivåutvikling og innovasjon, hopper de mye brukte medisinske hjulene i forgrunnen med mer human design, bedre kvalitet og vakrere hjulform, noe som gir trygghet, komfort og varm mobil medisinsk opplevelse for pasienter og medisinsk personell.

Medisinske senger, instrumenter og utstyr, rullestoler ……Sikrehjul bærer løpende bevegelse av medisinsk rom dag og natt, lever og puster, vanlig, men flott.

I dagvi vil introduserede fire stjernekasterne avSikre hjul, for å sette pris på "mobil læring" i det moderne medisinske rommet.

RD-serien

RD-seriens hjul har en unik dobbel pedaldesign med øvre pedaltilbakestilling og nedre pedalbrems, med to girtotalt gratisogtotal brems, egnet for medisinske traller og instrumentering.Hovedrammens universelle rotasjonsakse og doble hjulaksel tar i bruk kulelagre med stille og høytemperaturbestandig fett, og metalldobbeltrør med flere bremsesystem, bremseopplevelsen er trygg og stabil.

RD

OW-serien

OW-serienOmnihjul basert på sjette generasjon av McNamee hjulinnovasjon design, utseendetadoptere stortog små hjul, hjul med høykvalitets TPU/TPE-hjuloverflate, innvendig utstyrt med presisjonsrullelager, egnet for intelligente rullestoler, roboter og andre mobilitetsenheter.

OW

TN-serien

TN-seriens sentrallåsehjul er utstyrt medhelt gratis,total låsing- og retningslåsefunksjoner for medisinske senger og instrumentering.Innebygde kulelagre uten slurreslag, med en vippewire, for å hjelpe til med å sette til side, adsorpsjon av slipt hår, for å unngå hår som fanges fast i hjulet og dets indre lagre og forårsakes av påvirkning av hjulrotasjon.

TN

RN-serien

RN-serien tvillinghjuls med tilbakestillingspedal, hjulene bruker dobbel pedaldesign, den øvre pedalen brukes til tilbakestilling og den nedre pedalen for bremsing, med tofunksjoner med total fri og full brems, egnet for medisinske traller og instrumenter og utstyr.Hovedrammens universelle rotasjonsakse og doble hjulaksel tar i bruk stille høytemperaturbestandige fettkulelager, som effektivt reduserer støy og beholder den generelle jevnheten til hjulene.

RN


Innleggstid: 24. februar 2023